Zoekmachine adverteren: het ijzer smeden als het heet is

De juiste boodschap op het juiste moment

 

Het klinkt vast wel herkenbaar: je bent op zoek naar een product of dienst, gaat naar Google, geeft een zoekopdracht in en begint te vergelijken. Als aanbieder komt het erop aan dat je website er stáát bij relevante zoekopdrachten.

Zoekmachine adverteren, of Search Engine Advertising (SEA), is het kopen van advertentieruimte boven en onder de organische zoekresultaten door in een soort van veiling op zoekwoorden te bieden. Je betaalt afhankelijk van wat je zelf instelt: per klik op de advertentie, per 1.000 vertoningen of per conversie. Je grijpt gebruikers dus bij de kraag op het juiste moment: als ze interesse tonen.

 

Op die manier zullen ze sneller tot de gewenste actie overgaan.

Ashley Van den Broeck

Met jouw advertenties verschijnen in Google?

Jouw naam*

Bedrijf

Jouw e-mail*

Telefoonnummer*

Jouw officiële Google Partner

 

AdWords is voor iedereen. Het is zeker niet zo dat de topposities zijn gereserveerd voor de meest kapitaalkrachtige adverteerders. Binnen je budget zoveel mogelijk gekwalificeerde kliks naar je website krijgen, daar doen we het voor als officiële Google Partner.

 

Onze specialisten loslaten op je account, is altijd een goed idee. Pas dan ben je zeker van een geslaagd resultaat. We zien namelijk maar al te vaak dat accounts gebrekkig worden opgebouwd, wat natuurlijk maakt dat de nodige return uitblijft. Websteak zorgt als AdWords-partner voor een efficiënt ingericht account, met logisch gestructureerde campagnes, ad groups die niet overlappen en natuurlijk ook de juiste selectie keywords.

Wat Websteak voor jou kan betekenen

Account-opzet

 

We starten je advertentieaccount op en stellen deze juist in qua taal, locatie, budget, timing en getarget toestel. Kortom, alles wat je nodig hebt om binnen je budget zoveel mogelijk gekwalificeerde kliks naar je website te krijgen.

Zoekwoorden

 

Op basis van een zoekwoordonderzoek kiezen we de juiste zoekwoorden voor jouw business. Deze structureren we in thematische campagnes en ad groups. Vervolgens stellen we een gepast bod in om zoveel mogelijk te verschijnen.

Ad copy

 

We schrijven pakkende online advertenties die de aandacht trekken en gebruikers aanzetten om door te klikken naar je website. Duidelijke calls-to-action en overtuigende USP’s resulteren in meer bezoekers, leads en conversies.

Optimalisatie

 

We analyseren de prestaties van de zoekwoorden, ad groups en campagnes in je AdWords-account. Op basis daarvan sturen we bij waar nodig. Door je account op een frequente basis te optimaliseren, verbeteren we de prestaties.

 Bij je potentiële doelgroep verschijnen en alleen betalen voor effectieve bezoekers?

Snel zichtbaar worden in de zoekresultaten?

Heel gericht je resultaten kunnen meten en bijsturen?

Op een flexibele manier je budget inzetten en spreiden?

Op het juiste moment, de juiste boodschap aanbieden?

We komen graag eens bij je langs!

Samen met ons de mogelijkheden bespreken? Maak een vrijblijvende afspraak

Contacteer ons