The Magnificent Seven

Amper drie weken na de heilige drievuldigheid alpacawandeling / escaperoom / Center Parcs en de banden die toen werden gesmeed, wordt er een nieuw puzzelstukje toegevoegd aan de Websteak-mix. De veelzijdige Katrien (24) vervoegt het salesteam van eenzame wolf Nico en zal ervoor zorgen dat we nóg meer ondernemingen kunnen bijstaan in hun zoekmachineverhaal. En toen waren we plots met zeven… 

 

De ex-Hasseltse studeerde communicatiemanagement met als afstudeerrichting PR, en zou tijdens haar studies ook internationale ervaring opdoen, eerst tijdens een jaartje in Spanje, en later nog tijdens een stage in Amsterdam. Als marketing- en communicatiespecialiste was Katrien een tijdje werkzaam in het bankwezen, maar toen ze onze vacature voor de kiezen kreeg, twijfelde ze niet: ze moest en zou haar kans wagen. We voelden al snel een klik.

 

Na enkele aangename sollicitatiegesprekken en oefeningen, wisten we al snel dat Katrien een uitstekende match zou zijn. Een account manager die niet in voorgekauwde pakketjes denkt, maar in oplossingen op maat van de klant? Yes, please!

 

Meet Katrien!

 

“Ik voelde mij meteen aangesproken door het verhaal van Websteak, en door de aanpak die ze hanteren. Ook de snelle groei vond ik een pluspunt. Zeker omdat je meteen voelt: het gaat hier niet om wildgroei, maar om een doordacht en beheerst stappenplan.”

 

In haar vrije tijd is Katrien creatief bezig met social media en grafische vormgeving. Maar laten we haar misschien vooral even zelf aan het woord laten.

 

Q&A

 

Wat is het vaakst afgespeelde nummer op je Spotify-account?

“Ik luister meestal gewoon naar wat er op de radio is, maar een liedje dat ze voor mij altijd mogen opzetten is I’m gonna be (500 miles) van The Proclaimers.“


Wat is één van je meest favoriete quotes?

“‘We can afford to lose money – even a lot of money. But we can’t afford to lose reputation – even a shred of reputation’ van Warren Buffet”

Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?

“Eerst gaan shoppen om vervolgens al mijn nieuwe kleren in te pakken en op reis te vertrekken. Prioriteiten stellen! (lacht)”


Als je iedereen zou kunnen kiezen, wie zou je dan kiezen als je mentor?

“Een mentor? Ik denk dat ik dan liever kies om zonder mentor te leven omdat ik zo volledig mijn eigen weg kan bepalen.”

Als je zou kunnen leren om alles te doen, wat zou je dan kiezen?

“Ik zou graag veel verschillende talen spreken. Dus ik zou wel Deens, Chinees, Zweeds en Grieks willen leren spreken. Om er een paar op te noemen.”

Wanneer heb je voor het laatst werkelijk geweldig gegeten?

“Ik ga ontzettend graag op restaurant, dus met eten maak je me altijd blij! (lacht) Het laatste plekje waar ik echt zalig goed gegeten heb is bij Ellis Gourmet Burgers.”

Wat is je lievelingskleur?

“Bordeaux.”

Wat voor superpower zou jij voor één dag willen hebben?

“Vliegen. Dan kan ik ineens mijn wereldreis maken zonder te sparen voor alle dure vliegtuigtickets.”

Wat is je favoriete serie op Netflix?

“Ik ben echt een binge-watcher op Netflix. De laatste series die erdoor vlogen waren 13 Reasons Why, Riverdale, Brooklyn Nine Nine en Gilmore Girls. Mijn all-time favorite blijft wel How I Met Your Mother.”

 

Welkom bij het team, Katrien!

Mattias Vercauteren

SEO-expert die de zoekmachines doet spinnen. Sterk in onder meer e-mailmarketing en social media advertising.

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website