De LEADSCAN boost je business.

Laat hieronder je gegevens achter en je hoort binnen de 24 uur van ons voor de uitwerking van je LEADSCAN-adviesrapport. Niet twijfelen, doen!

Online marketing powered by strategy.

Ook een closed-loop lead machine worden?

Want misschien doe je op dit moment niet 100 procent de juiste dingen. Niets mis mee, maar je moet het natuurlijk wel weten. Om organisaties die qua lead generation hun 'richting' kwijt zijn te helpen, ontwikkelden we de LEADSCAN.
Dit is géén long-term commitment. Een LEADSCAN is een éénmalige investering die al je struikelpunten in kaart brengt en de weg naar betere online resultaten toont. Daar kun jij dan mee verder, zonder meer.
Onze online experts nemen alle mogelijke obstakels weg door ze bloot te leggen en te benoemen. Altijd eerlijk, altijd met kennis van zaken, altijd superwaardevol. Prijskaartje? Vanaf €1.500, waarvan je 40 procent recupereert via de KMO-portefeuille.

Vraag hier jouw LEADSCAN aan

WEBSTEAK IS DE TROTSE PARTNER VAN

“Leadgen draait om het juiste verhaal brengen naar je doelgroep, en deze vervolgens op een duurzame manier bewerken & converteren. Wij realiseren dat door te werken op 3 niveaus: strategy, performance en activation.“

Nico is een van de oprichters van Websteak

© 2019 Websteak

WEBSTEAK IS DE TROTSE PARTNER VAN

Dat vraagt om een plan op maat.

Websteak is een strategic leadgen agency uit Antwerpen. Wij transformeren ondernemingen in closed-loop lead machines, waarbij marketing en sales perfect op elkaar zijn afgestemd. Op basis van strategieën op maat timmeren we via performance tactics aan de weg van onze partners. Wij zijn geen anonieme partij die je nooit ziet of hoort. We fungeren als digitaal departement en komen het best tot ons recht als we deel mogen uitmaken van het grote geheel. Of nog liever: als we het grote geheel mee vorm mogen geven.