Over Websteak

De wereld van online communicatie is constant in beweging.

 

Eenvoudigweg een website (of webshop) hebben en wachten tot de klanten binnenstromen, is achterhaald. Wat je dan wel moet doen om return te halen uit je online aanwezigheid? Gericht bezoekers aantrekken met tactics op maat! Op basis van jouw doelstellingen stellen we een marketingmenu samen dat smaakt naar meer.

 

Het Websteak-team bestaat uit zes digital natives, elk met hun eigen specialismen, maar met één ontegensprekelijke overtuiging: online succes en groei zijn het resultaat van duurzame marketingoplossingen met vlees aan.

 

Aan fastfoodmarketing doen we dus niet mee.

 

Ons doel is altijd om via de juiste campagnes, ingrepen, systemen en flows de juiste doelgroep te bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment.

Wist je dat… Websteak Marketing in 2017 door Google uit meer dan 3.000 online marketingbureaus werd geselecteerd als 1 van de 20 ‘High Potential Agencies’ in België? Naast deze mooie titel ontvingen we ook vier maanden lang intensieve coaching van de zoekreus onder de noemer van het Google Elevator-programma. Een hele eer!

Van content marketing tot SEO, SEA, social media marketing, webdesign en e-mailmarketing, we hebben alle ingrediënten in huis voor succesvolle strategieën, smakelijke bereidingen en sappige cijfers.

 

Deze aanpak laat ons toe om successen te boeken binnen eender welke industrie.  Zo mochten we al fanatastische resultaten neerzetten in deze sectoren:

 

AutomotiveFarmacieOverheid
Bank & verzekeringenHifi & electroSportswear
Bouw & constructieHR & recruitingToerisme
EngineeringInterieurVastgoed

Waar wij in geloven

Opgewarmde oplossingen vallen soms slecht op de maag. Dat is met onze bereidingen wel even anders.

 

Op ons marketingmenu kan elke onderneming – van KMO tot internationale speler – zijn goesting vinden. Want dat is juist wat we zo mooi vinden aan online marketing: elk bedrijf kan mooie resultaten boeken via de juiste (online) aanpak, welk budget hij ook heeft.

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor de mogelijkheden. Samen met jou werken we aan het succes van je onderneming!

Het Websteak-team

qodef-team-image
Operations
Mattias Vercauteren

SEO-expert die de zoekmachines doet spinnen. Sterk in onder meer e-mailmarketing en social media advertising. Papa van Lou.

qodef-team-image
Sales
Nico De Clerck

Helpt ondernemingen aan online menu's die aansluiten op hun doelstellingen. Houdt zich scherp bij FC Toreke tot Real Madrid hem terughaalt.

qodef-team-image
Project Manager
Matteo Van Mol

Zet altijd de puntjes op de i, hetzij als copywriter, hetzij als AdWords-specialist. De grootste Jurassic Park-fan van België.

qodef-team-image
Online Marketing Consultant
Ashley Van Den Broeck

Overtuigt met copy en advertenties. Ontwerpt banners, e-mails en landing pages die zorgen voor clicks en conversies. Workout warrior.

qodef-team-image
Online Marketing Consultant
Chantal Klerks

Creëert automation-campagnes als geen ander. Gebeten door strategie en de customer journey. Fiere mama van twee zoontjes.

qodef-team-image
Online Marketing Consultant
Lisa Scheirlinck

Social media-bij die zorgt voor de nodige buzz. Zet likes, shares en comments om in groei. Fan van Wonder Woman.

Binnenkijken bij Websteak?

Dankzij de 360 graden-video hieronder is het net alsof je er zelf bij bent. Klik en beweeg me je muiscursor om te proeven van de actie.

We komen graag eens bij je langs!

Interesse in een gesprek? Maak een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons