Onze diensten

Op welke vlakken we voor u het verschil maken
qodef-image-with-icon

Zoekmachine optimalisatie – SEO

Is uw website niet of niet goed vindbaar in de zoekresultaten? Met gerichte SEO-ingrepen verbeteren we stelselmatig je positie in Google en andere zoekmachines. Zo krijgen uw diensten de nodige aandacht op het web.

Content Marketing

Boeiende en relevante content aanbieden op maat van je doelpubliek is onontbeerlijk om nieuwe klanten aan te trekken en de relatie met huidige fans te versterken. Stippel samen met ons uw persoonlijke content marketingstrategie uit!

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Zoekmachine adverteren – SEA

Uw producten of diensten online in de kijker zetten? Met doelgerichte advertenties bereik je gebruikers die op zoek zijn naar wat u aanbiedt! Extra voordeel: adverteren op Google, Facebook, YouTube, Twitter en LinkedIn is bijzonder meetbaar!

Social Media Marketing

Social media geven u de kans om zeer persoonlijk te interageren en communiceren met uw doelgroep. Wij helpen u die kans grijpen door de juiste social media strategie uit te tekenen en gebruikers actief te betrekken in uw merkverhaal!

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Webanalytics & Conversie optimalisatie

Bent u niet echt op de hoogte van de prestaties van uw website of online shop? Wij implementeren voor u de nodige tracking, duiken in de data en zetten onze bevindingen om in concrete actiepunten om uw online aanwezigheid gericht te verbeteren.

Blijven de resultaten van uw website – zij het effectieve verkopen, offerteaanvragen, nieuwsbriefinschrijvingen of downloads – momenteel uit? Wij brengen voor u in kaart waar bezoekers afhaken en voeren de nodige verbeteringen door.

E-Mail Marketing

E-mail is verre van dood en wordt vandaag de dag nog steeds ingezet als een doeltreffend online medium. Je klanten regelmatig op de hoogte houden van nieuws, nieuwe producten, …; transactionele e-mails versturen om de verkopen te stimuleren,… . Met een steeds up-to-date e-maildatabase kan je heel persoonlijk aan marketing doen.

qodef-image-with-icon

We komen graag eens langs bij u!

Interesse in een gesprek met ons? Neem vrijblijvend contact op

Contacteer ons