Knowledge leads
to strategy.

E-books met vlees aan 🥩

Kennis is er niet om afgeschermd te worden. Wij delen dan ook graag onze inzichten en best practices. Download onze e-books om je leadgeneration-inspanningen een boost te geven! Honger naar nog meer kennis? Dan is er altijd À Point—die stel je volledig op maat samen zodat je alleen de trends, technieken en hacks ontvangt waar jij concreet mee aan de slag kunt!

Ebook_cover_websteak_final_01_01 (2)

In Meer Leads Met Je Landing Pages bespreken we niet alleen wanneer dedicated landing pages op hun plaats zijn, maar ook welke negen best practices wij dagelijks gebruiken voor onze klanten. Klaar om benchmarks te crushen?

E_book_cover_v2.2

Wat leveren je investeringen en inspanningen uiteindelijk op? Hoe past marketing in dit verhaal? In De ROI Van Marketing: Wanneer Is Digital Marketing Succesvol? ontdek je hoe je ROI analyseert en evalueert.

Binnenkort beschikbaar.

De kans is klein dat je de enige speler bent in jouw markt. Dankzij Checklist: In 22 Stappen Naar Een Unieke Positionering bepaal je de ideale positie voor je merk of organisatie. Deze checklist legt alle kansen en valkuilen bloot, en bevat unieke insights!

Binnenkort beschikbaar.

In Sneller SQL’s Scoren Voor Salesprofessionals vertellen we hoe je een klant-centrische salestrategie formuleert, je doelgroepen perfectioneert en trouwe klanten maakt van leads. Dé gids voor salesprofessionals!

Binnenkort beschikbaar.

Key results

Azull

Submerk gelanceerd om nichedoelgroep beter te kunnen bedienen

Equilli

Positionering herzien om onderscheidend verhaal te brengen t.o.v. concurrenten

Casilin

Twee brands geconsolideerd om tot een sterkere identiteit te komen

U-Man Belgium

Salesprocessen geanalyseerd en geoptimaliseerd in functie van de customer journey