Earn top rank in the search engines and become a user’s No. 1 option.

Search engine optimization

Een mooie website of webshop is nog maar het begin. Zonder vindbaarheid en een toppositie in de zoekresultaten, is je site niet veel meer dan een mooie etalage in een doodse winkelstraat. Je kent het grapje wel: de beste plaats om je te verstoppen, is de tweede pagina van Google.

Onze SEO-experts brengen je stap voor stap naar de top van Google. Na een grondige analyse van je website, sleutelen we op een gerichte manier aan je SEO-resultaten.

Door te werken voor B2C- en B2B-klanten in de meest uiteenlopende sectoren, zowel nationaal als internationaal, maken onze experts voor jou het verschil in verschillende domeinen:

Technical SEO

Content

Keyword research

Crawling

Indexing

Mobile SEO

Linkbuilding

Analytics & reporting

Usability

Key results

Jalo

Stijging van 700 organische bezoeken per maand naar 1800 per maand - 250% stijging op 12 maanden

Vermeir aanhangwagens

350% stijging in organische bezoekers op 18 maanden tijd (van 1.600 bezoeken p/maand naar 7.200 bezoeken p/maand)

Ons proces

2019_08_29___webstea_L4YlC

Tracking

Hoeveel online bezoekers krijg je over de vloer? Via welke kanalen komen ze bij jou terecht? Welke pagina’s werken en welke niet? Of graaf nog dieper en ontdek hoe bijvoorbeeld smartphone-bezoekers uit Antwerpen zich gedragen op je site. Wij zorgen voor meetbaarheid en inzichten.

2019_08_29___webstea_gvNed

Techniek

Zijn alle pagina’s van je website goed bereikbaar voor de crawlers van Google? Of hou je de deuren stevig dicht voor de zoekreus en andere zoekmachines? Wij zorgen dat je technisch niets hoeft te vrezen en dat al je pagina’s zonder problemen worden geïndexeerd.

2019_08_29___webstea_RDwKa

SEO content

Welk verhaal vertelt jouw website? Hanteer je courante zoektermen die door potentiële klanten echt gebruikt worden? Wij zorgen via on-page SEO dat het zowel voor Google als de bezoeker duidelijk is waarvoor je website staat. Een hele evenwichtsoefening!

2019_08_29___webstea_ZjrLu

Autoriteit

Hoe belangrijker zoekmachines je website achten, hoe meer kans je maakt om een hogere positie te veroveren in de zoekresultaten. Het komt erop aan om je expertise te tonen, regelmatig te publiceren, en relevante links te verzamelen middels een linkbuildingstrategie.

Wat onze klanten zeggen

"Websteak biedt een grondige vooranalyse, pragmatische aanpak en een zeer getalenteerd team aan. Ze denken mee na en wachten niet tot de klant alles voor hen heeft voorgekauwd. Ik sta met het volste vertrouwen onze SEO / SEA marketing aan hen af!"

Annelies Lightband

Marketing & Communication Manager bij Dox Acoustics

"Wat wij vooral appreciëren aan de samenwerking met Websteak? De snelheid waarop Websteak medewerkers reageren op onze vragen en opmerkingen. De duidelijkheid (in verstaanbare taal voor niet-marketeers!) van hun communicaties naar ons toe. De regelmatige feedback momenten. De transparantie m.b.t. de resultaten die behaald worden."

Els Van Den Eynde

Sales manager bij U-Man

"Websteak is een heel praktisch ingesteld bureau. Niet teveel theorieën maar vooral acties. Hierdoor leveren ze snel goede inzichten die leiden tot conversie optimalisaties."

Kobe Verheyen

Head Business Communication bij Vanbreda Risk & Benefits

"Zeer gedreven en meedenkend team met brede ervaring!"

Bart Cassiers

Co Owner bij De Boer & Partners

“Ik kan Websteak Marketing ten zeerste aanbevelen. Zij verzorgen van bij onze start onze online copy, SEO en content marketing. Wij zien een duidelijk resultaat van hun SEO gerichte aanpak op vlak van copywriting. Ook hun no-nonsense aanpak was voor ons een verademing tov andere spelers in de online marketing wereld.”

Vincent Verhaert

Oprichter bij Equilli

"Heel belangrijk te vermelden dat Websteak nooit de cruciale SEO-regels uit het oog verliest. De basis voor elke tekst. Relevantie + schrijfstijl + transparantie = succes! Eén en al lof voor het Websteak-team en het fantastische werk dat ze neerzetten voor aanbieders.be!”

Anke Stienen

Online marketeer bij Aanbieders

“We werken reeds enkele jaren intensief en succesvol samen met Websteak. De focus ligt op content marketing, Google Adwords en social media marketing. De kwaliteit van hun output voldoet steeds aan onze verwachtingen, ze leven zich in in onze situatie en stellen telkens een gepaste oplossing voor. Daarnaast verloopt de communicatie heel vlot. Wij zijn tevreden met hen als marketing & communicatie partner.”

Arne Vanvlasselaer

Business Manager bij clearXperts

Enkele vaak voorkomende seo vragen…

Hoe belangrijk zijn domeinextensies voor SEO en waar moet je op letten?
Waarom SEO een ongoing proces is en geen 'quick fix'?
Hoe je website goed (en versneld) in Google krijgen?
Waarom er zoveel waarde zit in longtail-zoekwoorden?

…en een aantal handige inzichten

‘Zero click searches’ &‘Position zero’

De komst van Mobile First Indexing, de lancering van de BERT-update, de aanwezigheid van featured snippets en structured data… Google heeft de laatste jaren heel wat geïnvesteerd in de afstemming van haar zoekresultaten op de specifieke noden van haar gebruikers. Zo zijn mobiele zoekresultaten veel meer taal- en streekgebonden dan voorheen en toont...

Een SEO-audit: stap voor stap

Is je huidge website toe aan een SEO-update of lanceer je binnenkort een nieuwe webstek, en wil je graag een update van de stand van zaken?  Dan wordt het hoog tijd dat je zowel de on-page SEO als de off-page SEO van je content onder...