Create quality content that’s 10 times better than your competition.

Content marketing

Je publiek informeren en entertainen, beter dan je concurrenten dat doen, daar draait het om bij content marketing. Door waarde te geven in de vorm van unieke content en te zorgen voor platform-specifieke distributie, bouw je geloofwaardigheid op voor je merk, en daar wordt je na verloop van tijd voor beloond.

Onze ervaren contentspecialisten informeren en inspireren je doelpubliek met content op maat om de zichtbaarheid van je merk te vergroten, expertise te tonen en klanten aan te trekken.

Door te werken voor B2C- en B2B-klanten in de meest uiteenlopende sectoren, zowel nationaal als internationaal, maken onze experts voor jou het verschil in verschillende domeinen:

Zoekwoordonderzoek

Marktonderzoek

Contentkalender

Copywriting

Dossiers, e-books, clusterpagina's

Creation

Analytics & optimization

Scaling & distribution

Stijlgidsen

Key results

Augustijns Keukens

Stijging van gemiddeld 30-40 bezoekers per maand naar de website via Pinterest naar 300 à 350 bezoekers per maand

Jalo

Stijging van 700 organische bezoeken per maand naar 1800 per maand - 250% stijging op 12 maanden

Vermeir aanhangwagens

350% stijging in organische bezoekers op 18 maanden tijd (van 1.600 bezoeken p/maand naar 7.200 bezoeken p/maand)

Ons proces

2019_08_29___webstea_rmaQT

Contentstrategie

Dit is een onontbeerlijke leidraad voor doelgerichte en slimme contentkeuzes. We stippelen een content marketingstrategie uit waardoor de bedrijfsdoelstellingen gehaald worden en onze inspanningen meetbaar zijn. Door de juiste mediamix te bepalen en de meest geschikte kanalen te kiezen, halen we het onderste uit de kan.

2019_08_29___webstea_BTM2U

Contentkalender

Een goede planning is onmisbaar. Wij stellen een contentkalender op zodat je op een consistente manier (potentiële) klanten kunt voorzien van updates. Een contentkalender geeft de sturing die je nodig hebt voor de planning en publicatie van content. Door je contentinspanningen gericht te sturen, geef je meer slagkracht aan je posts.

2019_08_29___webstea_CHY6d

Copywriting

De diensten van je onderneming omschrijven met de juiste (zoek)woorden, een interessante bedrijfsblog om je bedrijf in de kijker te zetten… Onze copywriters schrijven boeiende content die lezers aanzet tot actie én die hoog in de zoekresultaten verschijnt dankzij SEO. Wij achterhalen wat je publiek bezighoudt met als resultaat leuk verpakte content die aanspreekt.

2019_08_29___webstea_L4YlC

Distributie & social

Content en social media zijn onlosmakelijk verbonden. Boeiende en leesbare content op maat van je publiek verspreidt zich als een lopend vuurtje over social media, wat het bereik van jouw content alleen maar vergroot. Door op een doordachte manier te posten op social media, doe je op een laagdrempelige en effectieve manier aan klantenbinding.

Wat onze klanten zeggen

"Websteak biedt een grondige vooranalyse, pragmatische aanpak en een zeer getalenteerd team aan. Ze denken mee na en wachten niet tot de klant alles voor hen heeft voorgekauwd. Ik sta met het volste vertrouwen onze SEO / SEA marketing aan hen af!"

Annelies Lightband

Marketing & Communication Manager bij Dox Acoustics

"Wat wij vooral appreciëren aan de samenwerking met Websteak? De snelheid waarop Websteak medewerkers reageren op onze vragen en opmerkingen. De duidelijkheid (in verstaanbare taal voor niet-marketeers!) van hun communicaties naar ons toe. De regelmatige feedback momenten. De transparantie m.b.t. de resultaten die behaald worden."

Els Van Den Eynde

Sales manager bij U-Man

"Websteak is een heel praktisch ingesteld bureau. Niet teveel theorieën maar vooral acties. Hierdoor leveren ze snel goede inzichten die leiden tot conversie optimalisaties."

Kobe Verheyen

Head Business Communication bij Vanbreda Risk & Benefits

"Zeer gedreven en meedenkend team met brede ervaring!"

Bart Cassiers

Co Owner bij De Boer & Partners

“Ik kan Websteak Marketing ten zeerste aanbevelen. Zij verzorgen van bij onze start onze online copy, SEO en content marketing. Wij zien een duidelijk resultaat van hun SEO gerichte aanpak op vlak van copywriting. Ook hun no-nonsense aanpak was voor ons een verademing tov andere spelers in de online marketing wereld.”

Vincent Verhaert

Oprichter bij Equilli

"Heel belangrijk te vermelden dat Websteak nooit de cruciale SEO-regels uit het oog verliest. De basis voor elke tekst. Relevantie + schrijfstijl + transparantie = succes! Eén en al lof voor het Websteak-team en het fantastische werk dat ze neerzetten voor aanbieders.be!”

Anke Stienen

Online marketeer bij Aanbieders

“We werken reeds enkele jaren intensief en succesvol samen met Websteak. De focus ligt op content marketing, Google Adwords en social media marketing. De kwaliteit van hun output voldoet steeds aan onze verwachtingen, ze leven zich in in onze situatie en stellen telkens een gepaste oplossing voor. Daarnaast verloopt de communicatie heel vlot. Wij zijn tevreden met hen als marketing & communicatie partner.”

Arne Vanvlasselaer

Business Manager bij clearXperts

Enkele vaak voorkomende content marketing vragen…

Waarom inzetten op '10X' content en hoe beginnen?
De grootste valkuilen bij het inzetten van content marketing?
Meer leads door middel van content marketing?
Waarom werk maken van een content marketingkalender?

…en een aantal handige inzichten

Content marketing: wat is het & hoe begin je eraan?

Content marketing is sinds enkele jaren dat het niet meer is weg te denken uit elke marketingstrategie. Maar waarom is het zo cruciaal, en hoe pak je dat aan, impactvolle content marketing? Doe je gordel maar aan. We nemen je mee op een spannende rit...

Je content marketing sweet spot

Content marketing heeft als doel een specifieke doelgroep te voorzien van relevante informatie. Op die manier creëer je waarde en investeer je in de relatie tussen jezelf en de lezers. Maar hoe weet je welke content werkt en welke niet? Content marketing expert Joe Pulizzi geeft...