Diensten

Strategy

Een duidelijke online strategie is onontbeerlijk in de marketing/sales aanpak van elk hedendaags bedrijf. Positionering, doelen en je doelgroep definiëren zijn hier belangrijke onderdelen in.

Content marketing

Boeiende en relevante content aanbieden op maat van je doelpubliek is onontbeerlijk om nieuwe klanten aan te trekken en de relatie met huidige fans te versterken. Stippel samen met ons jouw persoonlijke content marketingstrategie uit!

Search engine optimization

Is jouw website niet of niet goed vindbaar in de zoekresultaten? Met gerichte SEO-ingrepen verbeteren we stelselmatig je positie in Google en andere zoekmachines. Zo krijgen je diensten de nodige aandacht op het web.

Online advertising

Je producten of diensten online in de kijker zetten? Met doelgerichte advertenties bereik je gebruikers die op zoek zijn naar wat jij aanbiedt! Extra voordeel: adverteren op Google is bijzonder meetbaar!

Activation

Wij willen het je salesteam zo gemakkelijk mogelijk maken, en maken met de nodige expertise graag werk van automation flows en leadscoring systemen voor een nauwgezette opvolging van je leads.