Oprichting Websteak Marketing

Websteak is een tweekoppig online marketingbureau dat vanaf 1 augustus 2015 operationeel is. Oprichters Nico en Mattias, het digitale duo achter het gloednieuwe bureau, gaan kleine en grote ondernemingen aan online succes helpen. Hun motto? “Online is voor iedereen.”

Met veel trots en enthousiasme kondigen we vandaag de geboorte aan van Websteak. We sluiten daarmee alle twee een hoofdstuk af online project managers bij een ander bureau, waar we de kneepjes van het vak leerden en zowel voor als achter de schermen online succes boekten voor grote nationale en internationale klanten. De bagage die we er opdeden, heeft ons ervan overtuigd om als zelfstandige ondernemers aan de start te komen.

Wie zijn ‘we’? Blij dat je het vraagt.

Laten we ons even voorstellen. Wij zijn Nico en Mattias, twee digital natives die zich geen wereld zonder online communicatie kunnen voorstellen.

Volgens onze eigen visie willen we andere ondernemingen helpen aan een sterke online aanwezigheid, zij het met content marketing, SEO, SEA, social media, webdesign of een combinatie van verschillende elementen. Als jonge marketingveteranen zijn we van alle markten thuis.

Waarom?

Omdat online succes niet alleen maar is weggelegd voor de grote spelers. De ingrediënten voor een succesvolle online aanwezigheid zijn perfect toegankelijk voor iedereen. Zelfs een kleine eenmanszaak kan naam en faam verwerven op het web. En dat vinden we zo mooi aan het online tijdperk: met de juiste online strategie kan elke onderneming grootse resultaten boeken.

Wat we doen?

Met veel zorg en geheel volgens jouw wensen en doelstellingen online marketingoplossingen bereiden. In tegenstelling tot fastfoodmarketing, dat snel en gemakkelijk is, gaat ‘websteakmarketing’ om oplossingen met vlees aan.

 

👓 Leuk om lezen: Made in Antwerpen – Websteak versterkt aanwezigheid van klanten op het web

Mattias Vercauteren
Mattias Vercauteren
mattias.vercauteren@websteak.be

Zaakvoerder Websteak Marketing.