Over Websteak

Als digital natives kunnen we ons geen wereld meer voorstellen zonder online communicatie.
Met de ervaringen die we opdoen binnen verschillende industrieën en onze overtuigde visie, hebben we alles in huis om online succes en groei voor u te realiseren. Op basis van uw bedrijfsdoelstellingen bouwen we met veel zorg aan uw online aanwezigheid. Aan fastfoodmarketing doen we niet mee. Bij Websteak draait alles om duurzame oplossingen met vlees aan.

Of het zij met content marketing, SEO, SEA, social media marketing, webdesign of e-mailmarketing, we hebben alle ingrediënten in huis voor succesvolle strategieën, smakelijke bereidingen en sappige cijfers. Als jonge en dynamische marketingvirtuozen doen we er alles aan om online marketing en communicatie in uw voordeel te doen werken.

In 2017 koos Google Websteak Marketing uit meer dan 3000 online marketing bureau’s als 1 van de 20 High Potential Agencies in Belgium. Daaropvolgend werden we in het 4 maand durende Google Elevator programma opgenomen om onze groei verder te ondersteunen.

Waar wij in geloven?

Opgewarmde oplossingen vallen soms slecht op de maag. Dat is met onze bereidingen wel even anders. Op ons marketingmenu kan elke onderneming – van KMO tot internationale speler – zijn goesting vinden. Want dat is juist wat we zo mooi vinden aan de online revolutie: elk bedrijf kan mooie resultaten boeken via de juiste (online) aanpak. Wij dompelen u graag onder in de mogelijkheden en samen met u werken we aan het succes van uw onderneming!

Ons Websteak Team

qodef-team-image
Operations
Mattias Vercauteren

Ervaring als Project Manager Online Marketing. Sterke expertise in Content Marketing, SEO, SEA, Email en Social media adverteren. Eet zijn steak graag à point.

qodef-team-image
Sales
Nico De Clerck

Ervaring als Project Manager & Online Marketing consultant. Expertise in SEO, Web Analytics, SEA, conversie-optimalisatie en e-mailmarketing. Geef mij maar een saignant

qodef-team-image
Copywriter
Matteo Van Mol

Ervaring als Project Manager & Online Marketing consultant. Copywriter in hart en nieren, sterke kennis van Google Adwords en Social Media.

qodef-team-image
Online Marketing Consultant
Ashley Van Den Broeck

Ervaring in Communicatie, sterke grafische vaardigheden en gedreven in SEA en Copywriting. Eet haar steak liever als kipfilet

qodef-team-image
Online Marketing Consultant
Chantal Klerks

Ervaring met E-commerce en Marketingautomatisatie. Doe mij maar Saignant

qodef-team-image
Online Marketing Consultant
Lisa Scheirlinck

Kersvers Cross Media Management Alumnus.

Kijk eens binnen in ons kantoor!

Kijk rond in ons kantoor door met je muiscursor door de video te draaien. (klikken en bewegen)

We komen graag eens langs bij u!

Interesse in een gesprek met ons? Neem vrijblijvend contact op

Contacteer ons